Livsstilsmagasinet för ett grönare och mer klimatsmart liv.

MissVEGO är alltid laddad med inspiration om hållbarhet, upplevelser och smarrig vegomat. Läs MissVEGO direkt på vår hemsida eller beställ hem ditt fysiska exemplar direkt i vår webbutik.
Vi klimatkompenserar alla beställningar!

MissVEGO är alltid laddad med inspiration om hållbarhet, upplevelser och smarrig vegomat. Läs MissVEGO direkt på vår hemsida eller beställ hem ditt fysiska exemplar direkt i vår webbutik. Vi klimatkompenserar alla beställningar!

MissVEGO 3 2022

Sommartider och vi rekommenderar barfotalivet, tillika livet på landet. Dessutom laddar vi upp inför sommarens festivaler och fixar festivalmaten hemmavid. Detta och mycket annat bjuder vi på denna gång!

MissVEGO 2 2022

Våren är här och odlingssäsongen med den – vi bjuder på inspiration på både No Dig och tankar på hur du lockar trädgårdens pollinatörer. Vi tar en tur i miljöns tjänst – tankar vätgas och renar luften längs vår väg och bjuder härtill på en smarrig vegansk vårmeny.

MissVEGO 1 2022

Årets första nummer har fokus på Veganuary – en utmaning värd att testa! Vi följer även vattnets väg från källan till flaskan, rattar en Polestar 2 och ställer oss på startfältet till årets Vasalopp & bjuder på massa smarrig vegomat.

MissVEGO 4 2021

I årets sista nummer har vi satt fokus på jul och nyår. Vi julpyntar, fixar hållbara presenter, bakar smarriga godsaker och bjuder in till jullunch. Vi tar segelbåten till skidbacken, går upp och åker ner. Sedan fixar vi partystassen och dukar upp får årets sist måltid.

MissVEGO 3 2021

I höstens nummer lyfter vi fram odling på kontoret och den heta andningstrenden. Vi bjuder på en middag inspirerad av råvaror i säsong och bakar veganska godsaker. Härtill besöker vi Myrornas sortering och provkör den just nu snyggaste elbilen.

MissVEGO 2 2021

I sommarens nummer söker vi efter Blue Mind på Västkusten. Äter en grön lyxmiddag, och vego-grillar i Danmark. Vi spanar in det cirkulära flödet i klädindustrin och anlitar en PT för att få koll på vår ekonomi.

MissVEGO 1 2021

Premiärnumret bjuder på en mix av inspiration inför 2021 – från Veganuary-utmaningen som du absolut bör anta, bad i isvak, recept på Comfort Food och en introduktion till mindful drinking.

MissVEGO 2 2021

I sommarens nummer söker vi efter Blue Mind på Västkusten. Äter en grön lyxmiddag, och vego-grillar i Danmark. Vi spanar in det cirkulära flödet i klädindustrin och anlitar en PT för att få koll på vår ekonomi.

Missa inget från MissVEGO

Få det bästa och senaste från MissVEGO direkt i din inbox – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!