Ät grönt – bli lycklig

Happy Food Green är stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennarts senaste bok i Happy Food-serien.

50 recept som djupdyker i revolutionerande forskningsresultat om växtfokuserad kost är här vad vi bjuds på. Frågan hur vi kan leva mer växtbaserat är i fokus.

– Folk är mer medvetna än någonsin förut och det finns många anledningar att vilja leva ett grönare och nyttigare liv. Med rätt kunskap kan en grön kostomställning ge en mängd olika positiva effekter, både för individen och samhället. Detta vill vi uppmärksamma och hjälpa till med i Happy Food Green, säger författaren Henrik Ennart.

Boken lyfter gröna råvaror och deras roll för vår hälsa, utan att tappa bort smaken.

– Den viktigaste ingrediensen till ett hälsosamt och långt liv är en varierad diet som faktiskt är hållbar över tid. I Happy Food Green har vi sett till att fylla sidorna med recept som man kan återvända till alla dagar i veckan, säger Niklas Ekstedt.

Happy Food Green: Om hur grön mat gör livet bättre är Niklas Ekstedts och Henrik Ennarts fjärde gemensamma bok som nu precis släppts av på Bookmark Förlag.

 

Dela inlägg:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterade inlägg

Missa inget från MissVEGO

Få det bästa och senaste från MissVEGO direkt i din inbox – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!