Rituals of Mehr – med fokus på sol & energi

Apelsin och cederträ är nyckelingredienserna i The Ritual of Mehr. En produktserie från Rituals som tidigare gick under namnet Happy Budda. Denna gång har MissVEGO testat en trio bestående av handtvål, kroppsskrubb och kroppsolja.

 

Återfuktande skrubb

Invigorating Body Scrub, 165 kr/250 ml är en rivig sockerskrubb med rikligt av olja. En skrubb som du med fördel kan massera in i några minuter och låta doften sprida sig i badrummet. Efteråt behövs ingen insmörjning och doften sitter kvar länge, vill du fylla på finns en Hair & Body mist i samma serie.

Fiffig formula

En annan dag, en dag då du inte skrubbat kroppen – då behöver du troligen en insmörjning. En het dag är Body Mousse to Oil, 135 kr/150 ml ett bra val. Ur aerosolen får du ut en mousse som när den kommer i kontakt med huden blir till en olja. Lätt att dosera, doftar ljuvligt och ser till att hålla huden i topptrim. Glöm inte att sopsortera din förpackning som brandfarligt avfall så metallen kan återvinnas!

Händerna i fokus

Att tvätta händerna är något som för de allra flesta idag blivit till en ritual. Tvätta, sprita, smörja… om och om igen. Happy Handwash, 110 kr/300 ml är produkten i denna serie. Löddrar härligt, är tvålfri och doftar apelsin. Vill du ha en matchande insmörjning finns även en matchande Caring Hand Balm i serien. En snygg duo på kanten av handfatet, att tvålen även finns i refill är ett extra plus.

Dela inlägg:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterade inlägg

Missa inget från MissVEGO

Få det bästa och senaste från MissVEGO direkt i din inbox – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!