Våren är här och odlingssäsongen med den – vi bjuder på inspiration på både No Dig och tankar på hur du lockar trädgårdens pollinatörer. Vi tar en tur i miljöns tjänst – tankar vätgas och renar luften längs vår väg och bjuder härtill på en smarrig vegansk vårmeny.
Årets första nummer har fokus på Veganuary – en utmaning värd att testa! Vi följer även vattnets väg från källan till flaskan, rattar en Polestar 2 och ställer oss på startfältet till årets Vasalopp & bjuder på massa smarrig mat.
Vill du vara säker på att inte missa något nummer av MissVEGO – prenumerera! I MissVEGO bjuder vi på inspirerande läsning alltid med fokus på hållbara & gröna val. Prenumerera nu och få de kommande 6 numren till ett superpris!
I höstens nummer lyfter vi fram odling på kontoret och den heta andningstrenden. Vi bjuder på en middag inspirerad av råvaror i säsong och bakar veganska godsaker. Härtill besöker vi Myrornas sortering och avslutar med ett ekonomipass med vår PT som säger: bara bra lån!