Färgstarkt i skidbacken

Adidas by Stella McCartney intar nu samarbete med den tyska outdoor specialisten Terrex denna säsong för första gången i de vita pisterna.

Stella McCartneys har samarbetat med Adidas sedan 2005, sportiga kollektioner med fokuserad på: ”body, mind and planet” är konceptet, och fokus har alltid varit på hållbarhet och innovativa material.

I den nya skidkollektionen ingår en hel del återvunna material i kombination med teknologier som håller värmen och samtidigt avvisar vind och fukt. Ett möte mellan Stella McCartneys lyxiga design och Terrex funktionella sportdesign. Som även adderar till Adidas ambition att återvinna plast.

– Det här samarbetet har alltid handlat om att tänja gränserna när det för sport och mode, så när vi firar vårt 18:e år av tillsammans lyfter vi fram vårt näst kapitel med Terrex och deras avancerad teknologi som dessutom stödjer vårt samhälle, säger Stella McCartney.

Kampanjen frontas av modellen Iris Law, dotter till Jude Law och Sadie Frost som stått framför kameran sedan barnsben och som även tidigare modellat för Stella McCartneys egna varumärke samt för bland andra Marc Jacobs, Calvin Kelin, Versace och Miu Miu. Är sedan 2021 ambassadör för Dior Beauty.

– Rörelse är en så stor del av mitt fysiska och mentala välmående, så att vara en del av den här kampanjen som handlar om att omfamna sport i bergen mitt bland de vackraste kulisserna i världen har varit en exceptionell upplevelse, säger Iris Law.

Kollektionen köper du på nätet hos Adidas eller andra näthandlare.

Dela inlägg:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterade inlägg

Missa inget från MissVEGO

Få det bästa och senaste från MissVEGO direkt i din inbox – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!