Hälsoboosta med Magnifood

I samtliga produkter från Terranova finner vi Magnifood som är ett synergikomplex av frystorkade växter och örter. Komplexet innehåller specifika fytonäringsämnen och enzymer som i sin tur gör att kroppen lättare kan ta till sig alla andra vitaminer och mineraler. Alla Terranovas produkter är 100 procent veganska.

   Terranova B-ComplexB-Complex + C

En produkt som innehåller alla B-vitaminer i fysiologisk korrekt balans till varandra samt syraneutral C-vitamin som är skonsam för magen. En riktig antistress- och återhämtningsprodukt.

Terranova Vitamin D3

Vitamin D3

Är vitaminen som reglerar metabolismen för kalcium och fosfor och därigenom bidrar till skelett, leder och friska tänder samt upprätthåller normal muskelfunktion. Terranovas produkt är just nu den enda i sitt slag med växt-ursprung tillverkad av lav.

Terranova Vitamin C

Vitamin C

Är vattenlöslig och behöver därför tillföras varje dag! Denna innehåller blad och bär från havtorn, acerola och acai.

Terranova Life Drink

Terranova Life Drink

Är din optimala hälsoboost, en produkt som är naturlig och holistisk. Målet med Life Drink är optimal hälsa genom att öka kroppens synergi- och bioaktivitet på flera nivåer. I pulvret finner vi fytonäringsämnen, spårämnen, proteiner, enzymer, mjölksyrebakterier, fettsyror och fibrer.

Se hela Terranovas sortiment här.

Dela inlägg:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterade inlägg

Missa inget från MissVEGO

Få det bästa och senaste från MissVEGO direkt i din inbox – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!