Årets Livsmedelspris går till det fiffiga ris-alternativet Frebaco Havreris. En innovativ och hållbar produkt som görs av havre som växer på Västgötaslätten, och som ångbehandlats för att få sina risiga egenskaper. Havreris är inte bara gott utan uppfyller även de krav man ställer på en moderna och hållbar produkt.
Livsmedelspriset delas ut sedan 1964 av Livsmedel i fokus “till personer, organisationer eller företag som på ett inspirerande och innovativt sätt tagit initiativ till, eller utvecklar förutsättningar för att öka livsmedelsnäringens konkurrenskraft och utveckling”.
Relaterade inlägg
Växtbaserad vardagsmat
11 januari, 2022
Jane Godall i ett rent samarbete
1 december, 2022
Grönare uteliv – plast på nytt
20 april, 2023
Missa inget från MissVEGO
Få det bästa och senaste från MissVEGO direkt i din inbox – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!