Vegansk raw vaniljfudge

Vegansk raw vaniljfudge – från Maggies Skafferi

Att inspirera andra till att välja mer vego och att visa att det inte behöver vara krångligt att äta grönare är målet med Maggies Skafferi, berättar Maggie Bergius
för MissVEGO. En tugga av den här ljuvliga lilla godbiten och man åker raka vägen till jordnötssmörhimlen! Otroligt goda och särskilt goda för oss som älskar jordnötssmör.

recept & foto maggies skafferi

Raw vaniljfudge

Ca 16 – 20 st

Du behöver:

2 dl crunchy jordnötssmör
3,5 msk kokosolja, rumstempererad
2,5 msk fibersirap ( går lika bra med agavesirap eller lönnsirap)
1 krm vaniljpulver 1 dl cashewnötter eller pistagenötter, naturella

Gör så här:

Blanda alla ingredienser utom cashewnötterna till en slät massa. Rör ned nötterna och tryck ut massan i en bakplåtspappersklädd fyrkantig form, cirka 10 x 20 cm. Ställ ini frysen och låt allt stelna. Ta ut fudgen och skär den i fyrkanter med en vass kniv. Förvara fudgen i kylen eller frysen.

Dela inlägg:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Relaterade inlägg

Missa inget från MissVEGO

Få det bästa och senaste från MissVEGO direkt i din inbox – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!