Vintertrio

Rosenserien skapades på 1980-talet och sedan dess har serien byggts på. Rosen är fortfarande en självklar ingrediens men kanske än mer fokus är det idag på att hela sortimentet faktiskt är vegan-certifierat. MissVEGO har valt ut våra absoluta vinterfavoriter. 

Doft av apelsin
Även i doftljusproduktionen har man tänkt på vilka ingredienser som ska användas, här är själva ljuset tillverkat av vax som i sin tur är baserad på svensk ekologisk rapsolja. Doftar av apelsinblom, ros, bergamott, sandelträ och kryddnejlika, Scented Candle Neroli, 375 kr. 

Vinterkräm för den känsliga
Perfekt för den känsliga huden är denna rikliga fuktkräm som doftar ljuvligt och lugnar. Laddad med prebiotika och fermenterade mineraler som återställer hudens mikrobalans är detta en riktig snällkräm, Calming Moisturizer anti redness, 405 kr. 

Klassisk olja
Gissningsvis är detta oljan jag genom åren använt allra mest. En morotsolja där även olja från avokado, solros och vetegroddar smugit sig ner i flaskan. Applicerar du den på fuktig hud går den in snabbt. Kan med fördel användas i kombination med Calming Moisturizer. Carrot Oil, 345 kr är ett måste. 

Dela inlägg:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterade inlägg

Missa inget från MissVEGO

Få det bästa och senaste från MissVEGO direkt i din inbox – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!