Cirkulärt och färgstarkt

Färgstark och lekfull är den cirkulära kollektionen som vi visar här. En kollektion som vi önskar kommer att leva kvar länge i din garderob innan det är dags för cirkulation.

foto: rafael pavarotti

Är du sugen på något nytt och unikt till nyårsfesten är de bästa alternativen alltid att i första hand använda något du redan har – sy om och fixa till – upcycla är modellen. På andra plats står alternativet att låna eller att hyra – i Stockholm finns exempelvis företag som The Wow Closet och Gemme där du hyr din outfit – från det enkla till designeralternativen. Härefter är alternativet att köpa secondhand. Hos Beyond Retro hittar du fina färgsorterade val, hos Myrorna finns också en hel del. Ett tips här är att kika in på Myrornas hemsida – här samlas ett urval av lite extra fina plagg – prioplagg. Högsta budet vinner.

För den som ändå är sugen på att köpa något nytt är kanske H&M:s senaste kollektion Innovation Circular Design Story Collection alternativet. I kommunikationen kring kollektionen Just before the party starts lyfter man här fram hållbarhet och glädje. Kläderna är tillverkade i återvunna innovativa material som i sin tur kan återvinnas för att bli en del i H&M:s arbete mot en mer cirkulär produktion.

Bakom kulisserna

Supermodellerna Normani, Gigi och Kaia som är några av modellerna i kampanjen har även delat inslag på sina Instagramkonton. Där du även kan finna lite mer generell inspiration till årets sista fest: @normani, @gigihadidi, och @kaiagerber. Även fotografen Rafael Pavarottis Instagramkonto är värt ett besök för den som söker färgstark inspiration:
@rafaelpavarotti_

Dela inlägg:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterade inlägg

Missa inget från MissVEGO

Få det bästa och senaste från MissVEGO direkt i din inbox – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!