Hälsoboosta – 3 x gröna recept

Att det finns mycket nyttigt i det gröna är vi nog överens om – en grön drink är ett bra val för dig som vill rena kroppen och boosta energin. Extra grön blir din drink med några skedar Detox Deluxe från Superfood & Berries.

 

I Detox Delux hittar vi fem superfoods: vetegräs och spirulina är huvudingredienser härtill korngräs, blåbär och chlorella. Kort skulle man kunna sammanfatta effekterna: antiinflammatorisk, syraneutraliserande, utrensande och näringsberikat samt laddat med antioxidanter.

Detox shot

Du behöver:
1 tsk Detox Deluxe och lite citron i ett snapsglas

Gör så här:
Rör om. Bästa starten på dagen enligt många. För den som verkligen gillar den gröna smaken är detta en beroendeframkallande morgonshot.

Superdetox Smoothie Bowl

Du behöver:
1 msk Detox Deluxe
2 dl vatten
1 apelsin
2 bananer
ingefära, gurkmeja & koriander
en smarrig och snygg topping

Gör så här:
Ladda din mixer med alla dessa ingredienser och kör på full effekt en liten stund. Häll upp i en skål, dekorera och njut! En härligt krämig smak där nyttigheterna knappt märks av – perfekt om du inte gillar den gröna smaken men vill åt effekten!

Gröna drinken

Du behöver:
2 msk Detox Deluxe
2 nävar grönkål
3 selleristjälkar
½ gurka
1 avokado
3 dl vatten
Smaksätt med ingefära och citron.

Gör så här:
En riktig hälsokur. Den här drinken innehåller allt du behöver för en grön dag! Några gröna dagar kan vara en bra start då du vill komma igång och äta nyttigare – låt några av måltiderna vara just en sådan här superdrink. Min väninna servera alltid den gröna drinken i nya versioner, men basen är ungefär så här. Experimentera och vitaminberikas!

Superfood & berries

Företaget Superfood & berries erbjuder fem olika färdigblandade komprimerade näringspulver laddade med antioxidanter, mineraler och vitaminer. Alla produkter är 100 procent ekologiska, glutenfria och veganska.
Lär dig mer & köp produkten här!

Dela inlägg:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterade inlägg

Missa inget från MissVEGO

Få det bästa och senaste från MissVEGO direkt i din inbox – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!