IMA – en cocktailupplevelse

Uppe på taket i hjärtat av Stockholm flyttar nu baren IMA in ute på taket av restaurang Tak. Här kommer nu alkoholbefriade cocktails att blandas med basen i vinhuset Oddbirds sortiment.

 

– 2021 startar vi om, samtidigt som gamla regler och normer ifrågasätts kring hur samhället ska vara, hur vi ska umgås och ta vara på vår tid. Därför öppnar vi en första alkoholbefriad bar för att inspirera till nystart med fokus på medvetenhet och närvaro. Vi vill bryta mark inom sober curious-rörelsen och bana väg inom barvärlden för hantverksmässiga och hälsostärkande cocktails. Alkoholen som bryter ner kroppen på så många plan blir nu överflödig för smakupplevelsen, säger Moa Gürbüzer grundare av Oddbird.


De smarriga drinkarna är framtagna av Oddbirds bartender Alexander Mannerfors och bjuder på såväl klassiska cocktails som nya smakupplevelser. I drinkar med namns som Big in Japan, Aromatherapist och Monday Morning.

Öppet kommer det att vara under tre veckor (torsdag till lördag) med start den 19 februari. Bordsbokning rekommenderas: www.tak.se/ima

Dela inlägg:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterade inlägg

Missa inget från MissVEGO

Få det bästa och senaste från MissVEGO direkt i din inbox – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!