Rituals of Karma

Rituals of Karma – sommartrion

Produkterna i Rituals serie Karma är storfavoriter sedan länge – nu finns de även i solskydd. The Ritual of Karma är inspirerad av hinduisk tradition och fokuserar på positiv energi, god karma och vänlighet – precis det där man alltid behöver. Nyckelingredienser i produkterna är vitt te och lotus.

Vattenfast solskydd

Sun Protection Face Cream spf 30, 170 kr/50 ml. Ett härligt återfuktande solskydd rik på antioxidanter. Produkten är vattenfast och doften ljuuuvlig. En extra stjärna i kanten för att samtliga solskyddsprodukterna i serien följer Hawaiis lag om solskydd. Det handlar om att de är fria från de UV-filter som är förbjudna på Hawaii och som kan ha negativ effekt på korallreven. PS det finns även en fantastiskt kroppssprej i solserien – lättapplicerad och med samma doft som verkligen kommer till sin rätt i sommarvärmen.

Riklig insmörjning

Spread the Kidness Body Cream, 195 kr/220 ml. Exklusiv och rikligt närande kroppskräm med seriens signaturingredienser vitt te och lotus. Perfekt då du behöver en riklig insmörjning med inbyggd må-bra-känsla.

För mycket är aldrig nog

Be Kind to Hair & Body Mist, 190 kr/50 ml. En lyxig doftspray utan alkohol som du kan spreja över kropp, hår och textilier. Tillhör du doftens fanskara är detta en obligatorisk investering.

Dela inlägg:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterade inlägg

Missa inget från MissVEGO

Få det bästa och senaste från MissVEGO direkt i din inbox – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!