Second hand I city – Myrorna öppnar butik

Trenden att shoppa second hand fortsätter att växa och därför känns det extra kul att Myrorna nu öppnar butik mitt i Stockholms city. Butiken kommer att öppna i slutet av februari på Mäster Samuelsgatan 49 – mitt i hetaste shoppingområdet – men där alla kunder mest shoppar nytt:

– I och med det centrala läget når Myrorna nu en kundgrupp som inte vanligtvis handlar second hand. Vår förhoppning är att fler ska upptäcka hur roligt och smart det är att shoppa second hand. Ju fler vi är, desto mer hållbar och medmänsklig blir vår värld, säger Caisa Ingemarsdotter, försäljningschef på Myrorna.

Det är Myrornas tredje butik som öppnar inom loppet av fyra månader. Under hösten 2021 öppnades butiker i Lund och Örebro. 2021 firade Myrorna 125 år. I en tid då klimat och utanförskap står högt upp på agendan är verksamheten en föregångare. Genom att öka återanvändningen av kläder, prylar och möbler tar man tillvara på planetens resurser. Överskottet från försäljningen går alltid till Frälsningsarméns sociala arbete.

Dela inlägg:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterade inlägg

Missa inget från MissVEGO

Få det bästa och senaste från MissVEGO direkt i din inbox – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!