En lyxig spakur

Just nu är en spakur på hemmaplan perfekt. MissVEGO testar Peel & Soak från Kerstin Florian.

Att skrubba sig ren med Turkish Body Scrub är steg ett i denna kur. Det här är en saltskrubb som doftar eukalyptus och som du masserar in tills saltet löser upp sig. Jobba metodiskt och massera i cirklar mot hjärtat. Har du ingen skrubb så går det bra att använda en loaf med lite duschtvål på.

Sedan är det dags för ett härligt bad i Mineral Wellness Soak. Med sin uppfriskande doft av eukalyptus infinner sig en härlig spakänsla. Kroppen blir härligt varm. En dush på det och det är dags för insmörjning med Chamomile Body Spray. Är du med och tävlar om detta kit vinner du en full-size av den här härliga kroppsoljan som du sprejar direkt på kroppen. Den torkar snabbt och återfuktar – och det bästa av allt är doften av kamomill!

Kamomill – den doften finner vi även i Kerstin Florians klassiska Chamomile Shower/Bath Gel och det är enligt mig en måste-ha-produkt! Ska du bara köpa en enda produkt så välj denna! Använd den när du ska skrubba dig, i duschen eller i badet och livet blir liksom lite lyxigare.

Dela inlägg:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterade inlägg

Missa inget från MissVEGO

Få det bästa och senaste från MissVEGO direkt i din inbox – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!