​​Rutiner inspirerade av Jing

Till produktserien The Ritual of Jing har Rituals låtit hämta inspiration från den kinesiska filosofin jing. Målet är att skapa lugn och avslappning – en del av produkterna är för att uppleva lugn och harmoni under dagen – här är nyckelingredienserna helig lotus och jujubär. Den andra delen av serien fokuserar på att främja en god natts sömn – då med nyckelingredienserna lavendel och trä.

Tvålen som skummar

Tre pump, och du har ett härligt skum mellan dina händer, The Ritual of Jing Anti-Bacteriel Hand Foam, Relax, 105 kr/250 ml är en modern och djuprengörande tvål. Alkoholfri är formulan som ändock eliminerar 99,9 procent av bakterier och virus. Känslan liknar den av tvåltvätt och handsprit, dock med en betydligt härligare doft. En handkräm härefter skadar absolut inte!

Kvällens insmörjning

Hur de gör i Kina vet jag inte, men i Japan är det ett bad på kvällen som gäller. Att metodiskt tvaga sig och skölja bort dagen och göra sig redo för natten är vad som gäller. Självklart vill vi härefter ha en insmörjning som är riklig, doftar gott och inte kladdar – Jing Dry Oil Sleep, 215 kr/100 ml är då en riktig goding. Lavendel och trä är dofterna som följer med ner under lakanen, en dos olja i håret är också en bra nattkur som tvättas ur morgonen därpå.

 

Fina fötter

I samma serie hittar vi Jing Sleep Foot Balm, 120 kr/ 75 ml, en riklig fotkräm som du kan massera in länge. Använd dig av tekniker i form av reflexologi och tryck på triggerpunkter – foten har en hel del onda punkter som kan behöva bearbetas för maximal avslappning. Doften är här även den av lavendel och trä.

Dela inlägg:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterade inlägg

Missa inget från MissVEGO

Få det bästa och senaste från MissVEGO direkt i din inbox – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!