hårinpackning test

MissVEGO testar: 5 x hårinpackning

Ge håret lite extra vård genom att använda en hårinpackning. MissVEGO har testat fem olika produkter laddade med nyttigheter för maximal återfuktning. En gång eller flera gånger i veckan – låt hårets behov styra hur ofta du använder produkten, från varje dag till en gång i veckan.

 

Börja med att tvätta håret, packa in det och avsluta med balsam är det klassiska tipset. Att låta inpackningen verka i bastun är ett annat hett tips. De inpackningar vi testat här har alla fokus på fukt.

weDo hårinpackning

En lätt lösning

För den som har ett tunt hår är hårinpackningen Light & Soft Mask, 229 kr/150 ml från weDo/Professional en riktigt bra lösning. Utan att tynga ner återfuktar den ordentligt, koncistensmässigt hamnar vi någonstans mellan balsam och inpackning. Vegan-märkt, och vattnet i produkten är ecocert-certifierat bambuvatten.

Maria Nila heal masque

Lugnar och återfuktar

Hårinpackningen Head & Hair Heal Masque, 319 kr/250 ml från Maria Nila både lugnar hårbotten och vårdar längderna. Produkten har en riklig formula som är 100 procent vegansk, och här är aloe vera är en av nyckelingredienserna. Blommiga noter bidrar till njutningen – inpackningen kan med fördel sitta på lite längre. Används 1-2 gånger i veckan.

Davines The Quick Fix Circle

Snabb fuktboost

Laddad med hyaluronsyra och 100 % naturlig röd lera är hårmasken The Quick Fix Circle, 79 kr/50 ml från Davines. På bara några minuter får du maximal återfuktning. Förpackningen är perfekt att ta med på resan och hur många gånger den räcker beror helt enkelt på hur tjockt och långt ditt hår är. Det italienska varumärket Davines produkter beskrivs ofta som hudvård för håret.

Bruns hårmask

Låt doften avgöra

Är du en ros eller citrusperson? Det är nämligen dessa två de här handtillverkade hårmaskerna från Bruns bjuder på: Hårmask nr 20 Klassisk Engelsk Ros eller Hårmask Nr 22 Varm Bergamott är dina val, båda kostar 349 kr/350 ml. Innehållet är ekologiskt och häri finner vi jojobaolja, kokosolja och sheasmör. Ingredienser som reparerar och återfuktar det torraste hår. Är det riktigt illa använd som en kur under en månad. Enklast är att ha i produkten i tvättat och handduks torkat hår i cirka 5 minuter. Men du kan även använda hårmasken som en sovmask eller i torrt hår. Själv har jag än så länge ingen doftfavorit, bergamotten är självklar men rosen å sin sida tar mig med ut i trädgården. Effekten är oavsett doft långvarig återfuktning.

 

 

Dela inlägg:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterade inlägg

Missa inget från MissVEGO

Få det bästa och senaste från MissVEGO direkt i din inbox – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!