Ann Wilson möter Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen är gäst i det nya avsnittet av talkshowen ”Wilson pratar hälsa” som du kan se nedan. Här handlar det om mental styrka och om att jobba med sig själv. Kristins bok ”Stark i kropp och själ” är också temat för samtalet. Hon vill få fler att lyssna inåt – på sig själva och på sin kropp.


Ann Wilson är ambassadör för kosttillskottet GLYC, som tillverkas på svenska västkusten och bygger på helt naturliga ingredienser. Octean AB som står bakom varumärket har lång erfarenhet inom naturlig hälsa och brinner för att sprida kunskap om ämnet. Tillsammans vill de nu bjuda på hälsoinspiration på sin You Tube-kanal där vi nu hittar programmet: ”Wilson pratar hälsa”. Här möter Ann kända kvinnor och män mitt i livet i samtal om högt och lågt – med fokus på hälsa och välmående.

– Senaste året har vi sett en ökad efterfrågan på hälsotillskott, men också en önskan om kunskap och information kring hur man lever ett hälsosamt liv. Att smärta i kroppen och mental hälsa är direkt sammankopplade är ingen nyhet, men att man kan jobba förebyggande inom flera olika kategorier verkar fortfarande vara ganska okänt för många, säger Louise Dalmin, marknadschef på Octean AB.

Hitintills har Ann träffat bland andra Johanna Lind Bagge, Tina Nordström, Laila Adéle, Jonas Björkman och nu även Kristin Kaspersen. Gemensam är utgångspunkten att hälsa kommer inifrån, det handlar om att vara trygg i sig själv, är något de är överens om.

– Som dansare vet jag hur viktigt det är att ta hand om sin kropp, både på insidan och utsidan. Jag vet att man behöver göra medvetna val för att kunna må som bäst, säger Ann Wilson, GLYC ambassadör och programledare.

Talkshowen ”Wilson pratar hälsa”

Sänds på: GLYC by Octean – YouTube
Programledare: Ann Wilson
Gäster:
Laila Adéle, Johanna Lind Bagge, Tina Nordström, Fabian Brunström, Kristin Kaspersen, Jonas Björkman och Dermot Clemenger.

 

Dela inlägg:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterade inlägg

Missa inget från MissVEGO

Få det bästa och senaste från MissVEGO direkt i din inbox – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!