Ann Wilsons talkshow om hälsa

Ann Wilson är ambassadör för kosttillskottet GLYC. I sin nya talkshow ”Wilson pratar hälsa” möter hon kända sångerskor, matkreatörer, sportprofiler och skådespelare. Här ställer hon frågor om hälsa: En hållbar livsstil – vad är det ? Hur gör man för att må bra? Hur hittar man balans i livet?

Ann Wilson är dansare, jurymedlem i Let´s Dance och ambassadör för kosttillskottet GLYC. Det är i sin roll som ambassadör för GLYC hon nu pratar hälsa.  GLYC är ett kosttillskott inriktat på friska leder och mental hälsa. GLYC tillverkar sina produkter på svenska västkusten och de bygger alla på helt naturliga ingredienser.

–  Som dansare vet jag hur viktigt det är att ta hand om sin kropp, både på insidan och utsidan. Jag vet att man behöver göra medvetna val för att kunna må som bäst. Att nu få spela in en talkshow om hälsa och välmående, och att få möta intressanta personer och lära mig mer om deras insikter och erfarenhet inom ämnet känns inte bara roligt utan också väldigt inspirerande, säger Ann Wilson, GLYC ambassadör och programledare för varumärkets nya satsning.

– Senaste året har vi sett en ökad efterfrågan på hälsotillskott, men också en önskan om kunskap och information kring hur man lever ett hälsosamt liv. Att smärta i kroppen och mental hälsa är direkt sammankopplade är ingen nyhet, men att man kan jobba förebyggande inom flera olika kategorier verkar fortfarande vara ganska okänt för många, säger Louise Starcke, marknadschef på Octean AB med varumärkena GLYC, Silicea, Saframyl med flera i portföljen.

Syftet med talkshowen är att prata hälsa på ett nytt sätt. Målet är att öka medvetenheten om hur man ger kroppen och knoppen rätt förutsättningar för att må bra. Att medvetna hälsoval gör skillnad!

Årets två första program bjuder på besök av Laila Adéle och Johanna Lind Bagge.

 

Se avsnitt två –  inspireras här!

Dela inlägg:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Relaterade inlägg

Missa inget från MissVEGO

Få det bästa och senaste från MissVEGO direkt i din inbox – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!